Receptúra podľa starej mamy, mak dopestovaný na Podpoľaní. Šťavnatú chuť dodavajú jablká a lekvár. Tajomstvom jedinečnej chuti je správny pomer cukru, škorice, vanilky a hrozienok.
Naša maková štrúdľa získala certifikát Regionálny produtk - Podpoľanie.
Poctivá ťahaná štrúdľa, pomer plnky viac ako 90% výrobku.
Hmotnosť jednej nožičky štrúdle je cca 900g. Zvyčajne sa nareže na 10-11 jednotlivých kúskov štrúdle.
Zloženie cesta : pšeničná múka, ocot, repkový olej, vajcia, soľ, voda
Zloženie plnky: mak mletý 80%, miešaná ovocná nátierka, jablká, škorica, vanilinový cukor, kryštálový cukor, sušené hrozienka, maslo
Spotrebujte do 5 dní od doručenia.
PEKÁREŇ U BORIAKOV s.r.o
Krné 125, 96212 Detva
info(a)strudlesrarejmamy.sk
045/ 5457 544
+421 905 732 611
+421 911 022 251
Vytvorené systémom www.webareal.sk