V roku 2007 sme začali piecť štrúdle podľa receptu starých mám. Maková štrúdľa neskôr certifikát Regionálny produkt v občianskom združení Podpoľanie. V makovej štrúdli sa garantuje použitie dostuplných lokálnych produktov. V ponuke sa nachádza aj štrúdľa jablková, tvarohová, orechová - všetky s tradičným spracovaním.
Malým experimentom sa stala štrúdľa svadobná, je orechová s tvarohovou plnkou. Ďaľšou inovatívnou je strúhanková.
Celkovo je v našej ponuke sedem druhov štrúdlí.
Našimi štrúdľami si doplňuje sortiment niekoľko cukrární a reštaurácií v Bratislave, či Trnave. Pečieme aj na objednávku, na spoločenské akcie a udalosti ako sú: krtiny, svadby, narodeniny či kary. Za našimi výrobkami stojí veľa spokojných zákazníkov nielen zo Slovenska ale aj zo zahraničia.